13 april, 2017

Standaard titel


Damesmode

Onze merken

* Kyra & Ko
* HV-Polo
* Sandwich
* Taifun
* Free Quent
* Dreamstar
* Tramontana
* Myrna

* Angels
* Blooming
* Geisha
* Roberto Sarto
* Gardeur
* Germaine
* Zerres
* Wonderjeans

 

* NED
* Enjoy
* Gerry Weber
* Rabe
* Frank Walder
* Samoon
* Lebek


Mannenmode

Onze merken

* Vanguard
* Marco Manzini
* Blue Fields
* Fellows United
* Meyer

* Com4
* SailingComp.
* Alberto
* Olymp

* Blue X Only
* Born with appetite


Agenda

Opening van het modeseizoen

Vrijdag 7 september en zaterdag 8 september
Laat je verrassen door onze collectie, geniet van een echter Italiaanse Cappuccino met heerlijke, kleurrijke macarons in de kleuren van dit najaar en maak als eerste keuze uit de prachtige najaarsmode van dit seizoen. Bij je aankopen krijg je een trendy clutch in panterprint mee naar huis.

Modeshows

Donderdag 20 september en vrijdag 21 september
Mannequins en een dressman laten in onze modeshow zien wat je dit seizoen kunt verwachten. Rob Teunissen vertelt over alle trends en geeft stylingtips die je zo kunt gebruiken.

Showtijden

Donderdag 20 september om 10:00 en 14:00 uur
Vrijdag 21 september om 10:00 en 14:00 uur

Je kunt het beste even reserveren: 0573 - 45 14 38

Gerry Weberdag

Zaterdag 20 oktober
Mannequins showen doorlopend de collecties van Gerry Weber, Weber Edition en Weber Casual. Bij je aankoop ontvang je een waardevolle armband cadeau. Showtijden doorlopend van 10:00 tot 17:00 uur.

Taifundag

Zaterdag 3 november
Een mannequin laat je zien hoe leuk en trendy de collectie van Taifun is. Bij je aankoop ontvang je hippe panterhandschoenen cadeau.
Showtijden doorlopend van 10:00 tot 17:00 uur.


Onze openingstijden

Maandag 13:30 - 18:00 uur
Dinsdag 09:00 - 18:00 uur
Woensdag 09:00 - 18:00 uur
Donderdag 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 - 20:00 uur
Zaterdag 09:00 - 16:30 uur

Onze gegevens

Dorpsstraat 60
7261 AX Ruurlo
tel: 0573-451438
info@teunissenmode.nl


Contact

Teunissen Mode in Ruurlo

In het centrum van Ruurlo vind je de prachtige, warm ingerichte winkel van Teunissen Mode. Onze modewinkel is een begrip in Ruurlo en omgeving. De fraaie en uitgebreide collectie, het gedegen en eerlijke advies van onze medewerksters en de ontspannen sfeer in de winkel maken dat winkelen beleven wordt bij Teunissen Mode. Consumenten zijn immers op zoek naar passie en emotie.
Onze collectie bevat een scala aan attractieve merken voor zowel de modieuze vrouw als de moderne man.

Onderscheidend

Bij ons gaat kwaliteit hand in hand met liefde voor mode. Samen met het enthousiaste team, dat oog heeft voor details, kom je altijd tot de perfecte keuze. Daardoor zal je veel plezier beleven aan je aankoop en zonder twijfel complimenten ontvangen van familie en vrienden.

Wil je contact opnemen?

Teunissen Mode is zowel telefonisch als per e-mail te bereiken.
Wil je meer informatie of onze digitale nieuwsbrief ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in, dan zorgen wij er zo snel mogelijk contact wordt opgenomen.


  Ook op onze facebookpagina staan regelmatig allerlei wetenswaardigheden met betrekking tot Teunissen Mode. Bezoek 'm en "like" ons. dan blijf je steeds op de hoogte.

  Waar kun je ons vinden?

  Teunissen Mode
  Dorpsstraat 60
  7261 AX Ruurlo

  tel: 0573-451438


  Over ons

  Ruurlo

  Ruurlo is een aantrekkelijk dorp in het centrum van de Achterhoek. Het heeft een bruisende ondernemersvereniging. In het dorp worden regelmatig evenementen georganiseerd die Teunissen Mode van harte sponsort. Zo vindt er bijvoorbeeld jaarlijks het Reurpopfestival plaats. Ook sportverenigingen zoals VV Ruurlo kunnen op welwillende sponsoring door Teunissen Mode rekenen. Teunissen Mode hecht grote waarde aan de saamhorigheid en de aantrekkelijkheid van het dorp en is daarom zoveel mogelijk betrokken bij de activiteiten die die saamhorigheid kunnen bevorderen.

  Top